От:0.00лв
0
(0 отзиви)
Проверете

7 НОЩУВКИ В ДУБАЙ И ЕМИРСТВА ОТ ДУБАЙ

0/5
Не е оценен (0 отзиви)
Downtown Dubai - Dubai - United Arab Emirates

За този круиз

Този нов круизен кораб е един от двата най-големи във флотилията на MSC Cruises, заедно с нейния сестра кораб MSC Grandiosa, разполагащ с впечатляващ набор от функции за гости, които се съчетават в перфектна хармония, за да осигурят крайното изживяване на круизната ваканция. Две чисто нови шоу програми Cirque du Soleil at Sea и първият хуманоиден роботизиран барман в морето са само няколко от иновациите на борда на MSC Virtuosa, един от най-модерните кораби в морето.

MSC Virtuosa е един от най-екологично чистите кораби в морето и енергийно ефективен модел за подражание за съвременни круизи: Системи за почистване на отработени газове (EGCS); Съвременна селективна каталитична редукция (SCR); Система за подводен излъчен шум, намаляваща въздействието върху големите морски бозайници; Съвременна система за пречистване на най-чистите отпадъчни води; Намалени емисии на CO2 благодарение на най-новите технологии.

Galleria Virtuosa – най-дългият LED купол в морето. Вътрешната крайбрежна алея предлага както основни, така и специализирани ресторанти, както и множество магазини. Крайбрежната алея е предназначена да се превърне в крайната дестинация за общуване и възможности за забавление на гостите.

Правила

Настаняване 7:00 PM
Отписване 8:00 AM
Политики на круиз

Условия за плащане

Депозит от 20% на човек е дължим и платим от пасажера при потвърждение на резервация (освен ако не е посочено друго изискване). Круизното пътуване ще бъде потвърдено и договор ще влезе в сила след като Компанията приеме резервацията, изпращайки потвърждаваща форма на пасажера или на търговския агент на пасажера. Пълното заплащане следва да се извърши не по-късно от 40 дни преди датата на отпътуване. Всеки круиз зависи от наличността по време на резервация. Не се сключва договор, докато не се заплати депозит или пълната сума и не се издаде потвърждаващата форма на пасажера. Ако заявката за резервация се направи в срок по-малък от 39 дни преди датата на отпътуване, се изисква пълно плащане. Ако пасажер не заплати остатъка от сумата 40 дни преди датата на тръгване, Компанията има право да анулира резервацията без предизвестие и да наложи такси за анулиране, независимо дали круизът е препродаден или не. -Всички цени и условия подлежат на препотвърждение при оформяне на резервация. -Всички посочени цени са в евро. Заплащането може да се извършва и в лева. Курс 1 € = 1.956 лева.

Анулационни условия

Круизи с продължителност по-малко от 15 нощувки 60 или повече дни преди отплаване - € 50 глоба на човек / депозит Между 59 и 30 дни преди отплаване - 25% от стойността на круиза Между 29 и 22 дни преди отплаване - 40% от стойността на круиза Между 21 и 15 дни преди отплаване - 60% от стойността на круиза Между 14 и 6 дни преди отплаване - 80% от стойността на круиза По-малко от 5 дни преди отплаване - 100% от стойността на круиза Круизи с продължителност 15 или повече нощувки 90 или повече дни преди отплаване - € 50 глоба на човек / депозит Между 89 и 60 дни преди отплаване - 25% от стойността на круиза Между 59 и 52 дни преди отплаване - 40% от стойността на круиза Между 51 и 35 дни преди отплаване- 60% от стойността на круиза Между 34 и 15 дни преди отплаване - 80% от стойността на круиза По-малко от 14 дни преди отплаване - 100% от стойността на круиза MSC Yacht Club 120 или повече дни преди отплаване - € 100 глоба на човек / депозит Между 119 и 90 дни преди отплаване - 25% от стойността на круиза Между 89 и 60 дни преди отплаване - 40% от стойността на круиза Между 59 и 30 дни преди отплаване - 60% от стойността на круиза Между 29 и 15 дни преди отплаване - 80% от стойността на круиза По-малко от 14 дни преди отплаване - 100% от стойността на круиза Околосветски круиз Депозит при потвърждение на резервация - 15%. Той е невъзстановим в случай на анулация 90 или повече дни преди отплаване - 15% от стойността на круиза Между 89 и 60 дни преди отплаване - 25% от стойността на круиза Между 59 и 15 дни преди отплаване - 50% от стойността на круиза Между 14 и 10 дни преди отплаване - 75% от стойността на круиза 9 или по-малко дни преди отплаване - 100% от стойността на круиза
Покажи всички
7 НОЩУВКИ В ДУБАЙ И ЕМИРСТВА ОТ ДУБАЙ

Собственик

Elizabeth_erd2024

Член от 2024

Информация за контакт

Имейл

office@erdtravel.bg